FISKEBUTIK I HORNBÆK

Fiskebutikken er hjertet af Fiskehuset Hornbæk, her skærer vi selv den friskfangede fisk og arbejder hele tiden på nye spændende fiskeopskrifter samt grønne og vegetariske retter. Fiskebutikken har åbent året rundt, og vi står altid klar til at betjene jer med et smil.

I butikken har vi et stort udvalg af både frisk fisk og skaldyr fra Gilleleje og resten af Danmark, ligesom vi importerer lækre udenlandske fisk. Alt er friskt, bæredygtigt og udskåret af vores dygtige medarbejderstab, så det er klar til tilberedning.

Udover frisk fisk og skaldyr kan I ligeledes købe hjemmelavede specialiteter som vores hjemmerørte remoulade, hjemmelavede salater og frisklavede fiskefrikadeller. I må heller ikke gå glip af vores hjemmerøgede laks, makrel, sild og hellefisk, såvel som de udsøgte og nøje udvalgte delikatesser i form af fx. kaviar og champagne.

Vi får leveret frisk fisk dagligt, og udvikler løbende nye og innovative fiskeretter som får mundvandet til at løbe. Så om I ønsker at kokkerere selv derhjemme, eller søger en lettere løsning i en travl hverdag, så finder vi en løsning der passer netop jer.

Ovnklare retter

Lad frisk, bæredygtig fisk være en del af din hverdag med ovnklare retter fra Fiskehuset Hornbæk. Her arbejder vores kok for at skabe velsmagende retter direkte fra havet til spisebordet. Kom blot forbi butikken og vælg mellem flere forskellige retter som er sammensat, så de kan komme direkte i ovnen og serveres til aftensmad i en travl hverdag.

Easy food

Nyd frisk fisk direkte fra vores køkken til jeres spisebord. Kom ned i butikken og se vores udvalg af lækre fiskefrikadeller, tærter og meget mere. Vi har altid noget lækkert og nemt i butikken til jer på farten, der har brug for et hurtigt men lækkert måltid.

Gavekort & gavekurve

Kender I en der fortjener lidt ekstra forkælelse i disse tider? Hos Fiskehuset Hornbæk sælger vi både gavekort til butikken, så modtager selv kan kigge ned i butikken og lade sig friste, og overdådige gavekurve til levering og afhentning.