STICKS'N'SUSHI X FISKEHUSET HORNBÆK

STICKS'N'SUSHI X FISKEHUSET HORNBÆK

Fiskehuset Hornbæk og Sticks’n’Sushi har indgået et nyt samarbejde, som vil glæde sushi-elskere i Hornbæk og omegn. Fra og med fredag den 28. april er det muligt at bestille sushi fra Sticks’n’Sushi og afhente ordren i Fiskehuset Hornbæk. Vi starter op med bestilling og afhentning hver fredag.

Samarbejdet er en win-win situation for begge parter. Fiskehuset Hornbæk er kendt for deres friske fisk og skaldyr, og nu kan de tilbyde deres gæster et endnu større udvalg af lækre retter med Sticks’n’Sushi populære sushi på menuen.

Sticks’n’Sushi ser meget frem til samarbejdet og glæder sig til at kunne levere til Hornbæk og omegn igen.

Hvis du er i humør til at forkæle dig selv med sushi fra Sticks’n’Sushi, kan du nemt bestille din ordre online og vælge Fiskehuset Hornbæk som afhentningssted. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af deres signaturretter, herunder nigiri, maki, sashimi, tempura rejer, edamame bønner samt specialiteter som lakse carpaccio og kammusling ceviche.

Så tag en pause fra at lave mad derhjemme og nyd en lækker sushi-frokost eller middag fra Sticks’n’Sushi, afhentet i Fiskehuset Hornbæk.

Du vil ikke blive skuffet over kvaliteten af råvarerne eller smagen af sushi fra Sticks’n’Sushi.

I inviteres også til at nyde Jeres sushi ved havnefronten eller i vores lounge, hvor vores velassorterede bar vil kunne tilbyde et bredt udvalg af drikkevarer, der passer perfekt til madoplevelsen.

Bestil her.

Tilbage til blog