Maritina

Fiskehusets placering direkte ved bådehavnen indbyder til en skøn maritim atmosfære med turister, bådelæggere fra havsiden samt lokale og børnefamilier fra landsiden. Det er fra påsken til efterårsferien at området kommer rigtig til sin ret, når Maritina byder velkommen til maritim hygge og loungestemning direkte på havnefronten. 

Her kan I nyde frisklavede fiskeretter mens I tager stemningen, udsigten og duften af havnen ind, og børnene kan boltre sig på den store attraktive legeplads ved siden af. Hvis dette ikke er nok til at løbe krudtet af dem, så er der mulighed for krabberæs på molen, samt fodring af krabber. Den afslappede og tilbagelænede atmosfære på havnen, gør det til det idéelle sted for børnefamilien - og så tilbyder vi selvfølgelig en dejlig børnemenu til de små.

Maritina er for dig der ønsker at indtage et måltid fra havet i vores skønne omgivelser på Hornbæk Havn. Med udsigt over bådmaster, spejlblankt hav og bugnende sanddyner, kan I nyde klassikere som fiskefrikadeller med rugbrød og remoulade eller panerede rødspættefileter med pommes fritter med en tilhørende kold fadøl, eller delikate skaldyrsretter, muslinger og østers med et koldt glas Rosé vin. Maritina serverer alt godt fra havet I naturskønne omgivelser og med en altid glad og smilende betjening.

Vi serverer som noget nyt også lækker kaffe, som I kan tage med på gåturen, eller nyde med et stykke kage ved den smukke udsigt til bådene i vores hyggelige omgivelser på pladsen direkte på havnen.

Maritina holder som hovedregel åbent fra Påsken til Efterårsferien - men så længe vejret tillader det, er der mulighed for at kigge ind og nyde lækkerierne på havnen.

MENU MARITINA
FISKEDELLER M RUGBRØD & SALAT                                                    79,00 KR.
FISKEDELLER M POMMES FRITES & REMO                                         79,00 KR.
SPÆTTEFILETER M RUGBRØD & SALAT                                               79,00 KR.
SPÆTTEFILETER M POMMES FRITES                                                   79,00 KR.
FISH & CHIPS                                                                                          79,00 KR.
STJERNESKUD                                                                                      119,00 KR.
LYNSTEGT TUN M RYGEOSTCREME                                                     89,00 KR.
VARMRØGET LAKS M FLUTE                                                                 89,00 KR.
PIL-SELV REJER                                                                                      79,00 KR.
SANDWICH M KRABBESALAT                                                                85,00 KR.
RUGBRØDSSANDWICH M RØGET LAKS                                              85,00 KR.

 
På de køligere dage har vi flyttet den maritime stemning indenfor i Maritina, hvor de store glasvinduer hele vejen rundt byder på den samme fantastiske udsigt som udenfor. 

Maritina er forbeholdt vores mange spændende arrangementer, ligesom vi tilbyder udlejning af lokalerne til private arrangementer. I vil derfor fremover kunne fejre jeres specielle mærkedage i de skønneste omgivelser med den fortryllende udsigt direkte på Hornbæk Havn.