Maritina

Fiskehusets placering direkte ved bådehavnen indbyder til en skøn maritim atmosfære med turister, bådelæggere fra havsiden samt lokale og børnefamilier fra landsiden. Det er fra påsken til efterårsferien at området kommer rigtig til sin ret, når Maritina byder velkommen til maritim hygge og loungestemning direkte på havnefronten. 

Her kan I nyde frisklavede fiskeretter mens I tager stemningen, udsigten og duften af havnen ind, og børnene kan boltre sig på den store attraktive legeplads ved siden af. Hvis dette ikke er nok til at løbe krudtet af dem, så er der mulighed for krabberæs på molen, samt fodring af krabber. Den afslappede og tilbagelænede atmosfære på havnen, gør det til det idéelle sted for børnefamilien - og så tilbyder vi selvfølgelig en dejlig børnemenu til de små.

Maritina er for dig der ønsker at indtage et måltid fra havet i vores skønne omgivelser på Hornbæk Havn. Med udsigt over bådmaster, spejlblankt hav og bugnende sanddyner, kan I nyde klassikere som fiskefrikadeller med rugbrød og remoulade eller panerede rødspættefileter med pommes fritter med en tilhørende kold fadøl, eller delikate skaldyrsretter, muslinger og østers med et koldt glas Rosé vin. Maritina serverer alt godt fra havet I naturskønne omgivelser og med en altid glad og smilende betjening.

Vi serverer som noget nyt også lækker kaffe, som I kan tage med på gåturen, eller nyde med et stykke kage ved den smukke udsigt til bådene i vores hyggelige omgivelser på pladsen direkte på havnen.

Maritina holder som hovedregel åbent fra Påsken til Efterårsferien - men så længe vejret tillader det, er der mulighed for at kigge ind og nyde lækkerierne på havnen.

MENU MARITINA
Fish'n chips m. luxus frites, urtesalt, ærtepuré og sauce tartare 95,-
Fiskefilet m. luxus frites og remoulade   
85,-
Hjemmelavede fiskefrikadeller med syltet agurk, kartoffelkompot el. rugbrød, smør og remoulade                                              
85,- 
Salade Nicoise - hjertesalat vendt med grønne bønner, kartofler, oliven og vinaigrette, med råmarineret tun og blødt æg                                                
105,-   
Fiskeburger, briochebolle med agurk, salat og sauce tartare, dertil luxus frites med urtesalt og chilimayo   
115,-
Fiskehusets Stjerneskud på rugbrød, rødspættefileter, røget laks og rejesalat
115,- 
Smørrebrød – koldrøget laks med sauce tartare / blødt æg & rejesalat / husets karrysild & blødt æg / hjemmelavet krabbesalat / varm fiskefilet med remoulade og surt                 
  PR. STK. 30,-
Brioche sandwich m. hjemmelavet krabbesalat, agurk og salat                                                
75,-
Poké bowl med marineret tun, syltet ingefær, avokado, edamame bønner, gomadressing, quinoa, gulerødder og sesam                                                 
105,-
EKSTRA                                                     
Diverse saucer 
8,-
Gnavegrønt m. ærtepuré   
30,-
Luxus frites m. valgfri sauce                
35,-
Kartoffelkompot 
30,-

 
På de køligere dage har vi flyttet den maritime stemning indenfor i Maritina, hvor de store glasvinduer hele vejen rundt byder på den samme fantastiske udsigt som udenfor. 

Maritina er forbeholdt vores mange spændende arrangementer, ligesom vi tilbyder udlejning af lokalerne til private arrangementer. I vil derfor fremover kunne fejre jeres specielle mærkedage i de skønneste omgivelser med den fortryllende udsigt direkte på Hornbæk Havn.