MARITIM HYGGE OG LOUNGESTEMNING

Fiskehusets placering direkte ved bådehavnen indbyder til en skøn maritim atmosfære med turister, bådelæggere fra havsiden samt lokale og børnefamilier fra landsiden. Det er fra påsken til efterårsferien at området kommer rigtig til sin ret, når Maritina byder velkommen til maritim hygge og loungestemning direkte på havnefronten.

Her kan I nyde frisklavede fiskeretter mens I tager stemningen, udsigten og duften af havnen ind, og børnene kan boltre sig på den store attraktive legeplads ved siden af. Hvis dette ikke er nok til at løbe krudtet af dem, så er der mulighed for krabberæs på molen, samt fodring af krabber. Den afslappede og tilbagelænede atmosfære på havnen, gør det til det idéelle sted for børnefamilien - og så tilbyder vi selvfølgelig en dejlig børnemenu til de små.

ØSTERS, VIN OG KOLD ROSÈ

Maritina er for dig der ønsker at indtage et måltid fra havet i vores skønne omgivelser på Hornbæk Havn. Med udsigt over bådmaster, spejlblankt hav og bugnende sanddyner, kan I nyde klassikere som fiskefrikadeller med rugbrød og remoulade eller panerede rødspættefileter med pommes fritter med en tilhørende kold fadøl, eller delikate skaldyrsretter, muslinger og østers med et koldt glas Rosé vin. Maritina serverer alt godt fra havet I naturskønne omgivelser og med en altid glad og smilende betjening.

Maritina holder som hovedregel åbent fra Påsken til Efterårsferien - men så længe vejret tillader det, er der mulighed for at kigge ind og nyde lækkerierne på havnen.

SE VINKORT

MARITINA MENU

Når du køber mad i Maritina, ved du at råvarerne er indkøbt med stor fokus på både kvalitet og bæredygtighed.

Alle retter, saucer og garniture er lavet fra bunden og Michelin kokken Brian Mark fra Søllerød kro, har haft en finger med i opskrifterne. 

Menu sammensætningen er nøje udvalgt for ramme så bredt, at en hel familie med forskellige smags præferencer, sagtens kan spise på Hornbæk Havn.

Vi byder velkommen til en fantastisk sæson på Hornbæk Havnefront, hvor Maritina med sit velsmagende menukort, et utal af fantastiske vine og professionelle bartendere i cocktail humør, gør dit besøg på Havnefronten til en sikker succes.

SE MENUKORT

SIGNATURCOCKTAILS

Som et nyt initiativ kan du ogå nyde cocktails i Martina baren og Lounge på havnefronten i de skønneste maritime omgivelser.

Vi samarbejder blandt andet her med Nohrlund, Moët og mange andre, hvor der også er at finde Maritinas egne signatur og Cocktails.

Det er til sol, sommer og loungestemning, hvor flere events og arrangementer er på vej hen over foråret og sommeren.

SE COCKTAILKORT

KAFFE "TO GO"

Kaffe "to go" på havnefronten. Vi serverer også lækker kaffe, som I kan tage med på gåturen, eller nyde med et stykke kage ved den smukke udsigt til bådene i vores hyggelige omgivelser på pladsen direkte på havnen.

SE KAFFEKORT

BENYT VORES QR KODE PÅ HAVNEFRONTEN

Som noget nyt sørger vi for Jeres bestilling kan foregå nemt og hurtigt, derfor kan I nu på havnefronten scanne Maritinas helt egen unikke QR-kode og ligge Jeres bestilling via vores selvbetjeningsapp.

Alt hvad I skal gøre er at scanne QR koden, som I finder på vores menukort, borde eller ved lugen. Herefter kan I ligge Jeres bestilling og betale direkte med Mobil-Pay eller Dankort.

Vi tager mod Jeres bestilling med det sammen, leverer drikkevarerne og i kan afhente maden ved lugen, når i modtager en sms retur.

Enjoy!

FIND QR-KODE HER