BESTIL EN ØSTERSBAR TIL DIT NÆSTE EVENT

Bestil en østersbar til dit næste event og få en uforglemmelig oplevelse for dig og dine gæster. Vi sikrer du får kun de bedste råvarer severet til dit event. Samtidigt står vi for smagsprøver og åbningen af alle østers til dine gæster. Ønsker du ekstravagance, tilbyder vi også Champagne til baren. Vi sørger for du kan tage dig af dine gæster, mens vi står for at skabe den maritime oplevelse direkte fra hav til bord.

EAT WHAT ENJOYS YOU

En af de store fordele ved en privat østersbar er, at man har mulighed for at prøvesmage en række forskellige østers fra forskellige regioner og vande. Det giver en unik mulighed for at smage på østers med forskellige smagsnuancer og konsistenser. Derudover kan man få hjælp til at vælge de perfekte vine eller drinks til at matche østerne, og lære mere om hvordan man skal åbne og serverer østers på den rigtige måde.

FÅ EN PRIS OG BESTIL HER

FULDEND OPLEVELSEN MED CHAMPAGNE

Ønsker du en speciel aften med god mad, god champagne og godt selskab, så medbringer vi også champagne efter eget valg.

En privat østersbar er det perfekte valg. Det er en unik oplevelse, hvor man kan nyde østers i det bedste selskab og i en afslappet atmosfære, og samtidig lære mere om østers, champagne og deres historie.

FÅ EN PRIS OG BESTIL HER

KONTAKT OS