Fiskebutikken er hjertet af Fiskehuset Hornbæk, her skærer vi selv den friskfangede fisk og arbejder hele tiden på nye spændende fiskeopskrifter samt grønne og vegetariske retter. Fiskebutikken har åbent året rundt, og vi står altid klar til at betjene jer med et smil.

I butikken har vi et stort udvalg af både frisk fisk og skaldyr fra Gilleleje og resten af Danmark, ligesom vi importerer lækre udenlandske fisk. Alt er friskt, bæredygtigt og udskåret af vores dygtige medarbejderstab, så det er klar til tilberedning.

Udover frisk fisk og skaldyr kan I ligeledes købe hjemmelavede specialiteter som vores hjemmerørte remoulade, hjemmelavede salater og frisklavede fiskefrikadeller. I må heller ikke gå glip af vores hjemmerøgede laks, makrel, sild og hellefisk, såvel som de udsøgte og nøje udvalgte delikatesser i form af fx. kaviar og champagne.

FRA HAV TIL BORD

Vi får leveret frisk fisk dagligt, fra hav til bord og udvikler løbende nye og innovative fiskeretter som får mundvandet til at løbe. Så om I ønsker at kokkerere selv derhjemme, eller søger en lettere løsning i en travl hverdag, så finder vi en løsning der passer netop jer.

Vidste du ved at købe den danske fisk, støtter du også de danske fiskere. Dansk fisk er god for miljøet, økonomien og dig!

SPIS FISK 2 GANGE OM UGEN

Find inspiration til nemme og lækre opskrifter med fisk og skaldyr. Alle opskrifter med fisk er lettet at lave og man kan finde masser af smagfuldt tilbehør. Hvad enten du vælger skaldyr eller den danske fisk fra fiskehuset, er vi sikre på du får en fantastisk smagsoplevelse, du kan forkæle og dele dine nære eller gæster med.

Find opskrifter her

CONVENIENCE FOOD

Lad frisk, bæredygtig fisk være en del af din hverdag med ovnklare retter fra Fiskehuset Hornbæk. Her arbejder vores kok for at skabe velsmagende retter direkte fra havet til spisebordet. Kom blot forbi butikken og vælg mellem flere forskellige retter som er sammensat, så de kan komme direkte i ovnen og serveres til aftensmad i en travl hverdag.

KONTAKT OS