LEJ EN PRIVAT BARTENDER TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT

Oplev den gode fest med cocktailscatering og lad vores professionelle og erfarne bartendere serverer luxuscocktails til de inviteret. Vi serverer cocktails der smager, shaket på de bedste råvarer samt laver vi vores helt egne signatur cocktails. Vores bartendere er professionelle og uddannet igennem Copenhagen Cocktail Academy. Vi leverer private bartendere både til små og større arrangementer.
Benyt vores private bartendere og lad den maritime stemning fra Fiskehuset Hornbæk rykke direkte ind i jeres event med vores smukke signatur cocktails.

- FOR BOOKING SAMT PRIS KONTAKT OS PÅ TEL: +45 49 70 04 37 ELLER SKRIV HER -

PROFESSIONELLE BARTENDERE

Alle vores bartendere er uddannet professionelt igennem Copenhagen Cocktails Academy med certificat. Vi leverer de bedste signaturcocktails med 100% kvalitet.

BESTIL NU

SIGNATURCOCKTAILS

Flere af vores cocktails er signatur og udviklet af vores egne professionelle bartendere efter erfaring, kvalitet og efterspørgsel. De laves i flotte farver og er perfekte til det rette event!

BESTIL NU

PRIVATE EVENTS

Skal du afholde et event, kan du bestille professionelle bartendere hos os. Vi står for alt udstyr og sikrer de bedste og flotteste cocktails til dit næste event.

BESTIL NU

KONTAKT OS