BESTIL MARITIM CATERING TIL DIT NÆSTE EVENT

Fortjener højtiden eller mærkedagen lidt ekstra opmærksomhed? Så ring til os og få et tilbud eller bestil herunder online. Vi tilbyder nemlig catering af vores friske fiskeanretninger til både højtider og helligdage. Hvad der skal på menuen er helt op til jer - vi kan lave alt hvad jeres hjerte begærer - om I er til tapasanretninger eller overdådige skaldyrsfad. Vores kompetente medarbejdere står desuden klar til at rådgive jer og komme med anbefalinger til fantastiske sammensætninger af menuer. Prøv vores catering og lad den maritime stemning fra Fiskehuset Hornbæk rykke direkte ind i jeres event med smukke anretninger og fantastiske fiskeretter.

- KONTAKT OS PÅ TEL: +45 49 70 04 37 ELLER SKRIV HER -

TAPAS

Fiskehusets tapas er en maritim tapas anretning med små lækre luksus retter til spontane hjemmeaftener eller bestemte mærkedage.

Tapas menuen indeholder lækre råvarer blandt andet varmrøget laks, pil-selv rejer, krabbesalat og meget andet.

BESTIL NU

SKALDYRSFAD

Glæd jer til det bedste!! vores skønne overdådige skaldyrsfad, som er fyldt med havets fineste råvarer. Fadet er lavet på havets bedste fristelser og indeholder Hummer, Jomfruhummer, Pil-selv rejer, Muslinger og meget mere.

Imponer dine gæster med dette flotte fad eller sæt det på bordet til din udkårende, hvis i trænger til lidt ekstravagance.

Bestil skaldyrsfadet online til afhentning eller levering.

BESTIL NU

SMØRREBRØD

Bestil Fiskehusets lækre klassiske smørrebrød til både hverdag eller en bestemt mærkedag.

Smørrebrødet kan bestilles i flere varianter og er lavet på friske velsmagende råvarer. Priser fra 45 kr. pr. stk. Du kan nemt bestille online og til levering.

BESTIL NU

KONTAKT OS