Allergener Nytårsmenu anno 2021

Allergener
STOFFER ELLER PRODUKTER, DER FORÅRSAGER ALLERGIER ELLER INTOLERANS der skal oplyses om

A. Glutenholdige kornprodukter, dvs. hvede, rug, byg, havre, spelt, kamut eller hybridiserede stammer heraf, og produkter på basis heraf,
B. Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr.
C. Æg og produkter på basis af æg.
D. Fisk og produkter på basis af fisk,
E. Jordnødder og produkter på basis af jordnødder.
F. Soja og produkter på basis af soja
G. Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose)
H. Nødder, dvs. mandler (Amygdalus communis L.), hasselnødder (Corylus avellana), valnødder (Juglans regia), cashewnødder (Anacardium occidentale), pekannødder (Carya illinoiesis (Wangenh.) (Koch), paranødder (Bertholletia excelsa), pistacienødder (Pistacia vera), queenslandnødder (Macadamia ternifolia) og produkter på basis heraf,
I. Selleri og produkter på basis af selleri.
J. Sennep og produkter på basis af sennep.
K. Sesamfrø og produkter på basis af sesamfrø.
L. Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter som samlet SO 2 skal beregnes for produkter, som de udbydes klar til brug, eller som de er rekonstitueret efter fabrikanternes instrukser.
M. Lupin og produkter på basis af lupin.
N. Bløddyr og produkter på basis af bløddyr.


1. Brandade
Kartoffel
Torsk (D)
Trøffel
Olivenolie
Karse
Purløg

2.Kulmuleterrin
Kulmule (D)
Østersmayonnaise (C) (J) (N)
Boghvedekerner
Porreraske / nori tang
Brøndkarse

3.Pil-selv-rejer
Rejer (B)
Chilimayonnaise (C) (E) (J)
Citron

4. Rimmet kammusling
Kammusling (N)
Blomkål
Blomkålspure (G)
Hasselsnødder (H)
Kørvel

5.Saltet laks
Laks (D)
Sauce exotic
Agurk
Mandelsplitter (H)
Thaibasilikum

6.Hummersalat Waldorf
Hummer (B)
Waldorf creme (C) (G) (J)
Valnødder (H)
Druer
Æble
Frisee
Dild